Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The microbiota as a component of the celiac disease and non-celiac gluten sensitivity

Nylund, Lotta; Kaukinen, Katri; Lindfors, Katri (2016)

 
Avaa tiedosto
the-microbiota_as a_2016.pdf (329.2Kt)
Lataukset: 



Nylund, Lotta
Kaukinen, Katri
Lindfors, Katri
2016

Clinical Nutrition Experimental 6
17-24
Lääketieteen yksikkö - School of Medicine
doi:10.1016/j.yclnex.2016.01.002
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:uta-201611042508
Kokoelmat
  • Artikkelit [6140]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste