Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of a 55+ program on sickness absence in the food industry

Siukola, Anna; Huhtala, Heini; Virtanen, Pekka; Nygård, Clas-Håkan (2011)

 
Avaa tiedosto
effects_of_a_55+_program_2011.pdf (385.4Kt)
Lataukset: 



Siukola, Anna
Huhtala, Heini
Virtanen, Pekka
Nygård, Clas-Håkan
Teoksen toimittaja(t)
Nygård, Clas-Håkan
Savinainen, Minna
Kirsi, Tapio
Lumme-Sandt, Kirsi
Tampere University Press
2011

Age Management during the Life Course : Proceeding on the 4th Symposium on Work Ability
321-329
Terveystieteiden yksikkö - School of Health Sciences
This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/urn:nbn:uta-3-447
Kokoelmat
  • Artikkelit [6140]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste