Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • TUNICRIS-julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • TUNICRIS-julkaisut
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Early Dietary Fiber Intake Reduces Celiac Disease Risk in Genetically Prone Children: Insights From the TEDDY Study

Hård af Segerstad, Elin M.; Mramba, Lazarus K.; Aronsson, Carin Andrén; Uusitalo, Ulla; Virtanen, Suvi M.; Agardh, Daniel; Agardh, Daniel (2025)

 
Avaa tiedosto
1-s2.0-S0016508525003580-main-3.pdf (423.6Kt)
Lataukset: 



Hård af Segerstad, Elin M.
Mramba, Lazarus K.
Aronsson, Carin Andrén
Uusitalo, Ulla
Virtanen, Suvi M.
Agardh, Daniel
Agardh, Daniel
2025

Gastroenterology
doi:10.1053/j.gastro.2025.01.241
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-202505225980

Kuvaus

Non peer reviewed
Kokoelmat
  • TUNICRIS-julkaisut [20517]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste