Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Persistent Alterations in Plasma Lipid Profiles Before Introduction of Gluten in the Diet Associated With Progression to Celiac Disease

Sen, Partho; Carlsson, Cecilia; Virtanen, Suvi; Simell, Satu; Hyöty, Heikki; Ilonen, Jorma; Toppari, Jorma; Veijola, Riitta; Hyötyläinen, Tuulia; Knip, Mikael; Orešič, Matej (2019)

 
Avaa tiedosto
persistent_alterations_in_plasma_2019.pdf (1.196Mt)
Lataukset: 



Sen, Partho
Carlsson, Cecilia
Virtanen, Suvi
Simell, Satu
Hyöty, Heikki
Ilonen, Jorma
Toppari, Jorma
Veijola, Riitta
Hyötyläinen, Tuulia
Knip, Mikael
Orešič, Matej
2019

Clinical and Translational Gastroenterology 10 5
e-00044
Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta - Faculty of Medicine and Health Technology
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta - Faculty of Social Sciences
doi:10.14309/ctg.0000000000000044
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-201906121969
Kokoelmat
  • Artikkelit [6122]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste