Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A novel processing-based classification and conventional food grouping to estimate milk product consumption in Finnish children

Koivusaari, Katariina; Niinistö, Sari; Takkinen, Hanna-Mari; Åkerlund, Mari; Korhonen, Tuuli; Ahonen, Suvi; Toppari, Jorma; Ilonen, Jorma; Veijola, Riitta; Knip, Mikael; Alatossava, Tapani (2018)

 
Avaa tiedosto
a-Novel_processing-based_2018.pdf (286.3Kt)
Lataukset: 



Koivusaari, Katariina
Niinistö, Sari
Takkinen, Hanna-Mari
Åkerlund, Mari
Korhonen, Tuuli
Ahonen, Suvi
Toppari, Jorma
Ilonen, Jorma
Veijola, Riitta
Knip, Mikael
Alatossava, Tapani
2018

International dairy journal 86
96-102
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta - Faculty of Social Sciences
doi:10.1016/j.idairyj.2018.07.007
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:uta-201808292413
Kokoelmat
  • Artikkelit [6122]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste