Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
Trepo
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Trepo
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The Long-Term Consumption of Oats in Celiac Disease Patients Is Safe: A Large Cross-Sectional Study

Aaltonen, Katri; Laurikka, Pilvi; Huhtala, Heini; Mäki, Markku; Kaukinen, Katri; Kurppa, Kalle (2017)

 
Avaa tiedosto
the_long-term_consumption_2017.pdf (291.6Kt)
Lataukset: 



Aaltonen, Katri
Laurikka, Pilvi
Huhtala, Heini
Mäki, Markku
Kaukinen, Katri
Kurppa, Kalle
2017

Nutrients 9 6
611
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta - Faculty of Social Sciences
Lääketieteen ja biotieteiden tiedekunta - Faculty of Medicine and Life Sciences
doi:10.3390/nu9060611
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:uta-201708142276
Kokoelmat
  • Artikkelit [6140]
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

TekijätNimekkeetTiedekunta (2019 -)Tiedekunta (- 2018)Tutkinto-ohjelmat ja opintosuunnatAvainsanatJulkaisuajatKokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
oa[@]tuni.fi | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste