Haku
Viitteet 1-10 / 41
Terveys ja lihavuus Olet mitä syöt -ohjelmassa: ”Et sä oo mikään lääketieteellinen ihme, vaikka sä oot luullu niin”
(2020)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Nykypäivänä televisio, internet ja sosiaalisen median kanavat ovat täynnä terveyteen ja laihduttamiseen liittyviä aiheita. Lihavuus on yleistynyt kaikkialla maailmassa. Se kuuluu kansantautien riskitekijöihin, kuten myös ...
Koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisyn tavoiteohjelman toimeenpano: ehkäisymenetelmien kuvaus ja arviointi vuosina 2014–2017
(2020)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Tapaturmat ovat suomalaisten neljänneksi yleisin kuolinsyy. Pääasiassa kuolemaan johtavat tapaturmat sattuvat kotona ja vapaa-ajalla ja ovat sekä lukumäärältään suuria että kirjoltaan laajoja, mikä asettaa haasteita ...
Ylipaino, lihavuus ja niihin yhteydessä olevat tekijät Palvelualojen ammattiliitto PAMin jäsenillä
(2021)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Asiakaslähtöinen palveluprosessi terveydenhuollossa : Kliinisen laboratorion asiakkaiden käsityksiä palveluprosessin asiakaslähtöisyydestä
(2021)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Asiakaslähtöisyys on niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin ajankohtainen ilmiö, joka näyttäytyy terveydenhuollossa usein hyvin monitahoisena ilmiönä. Asiakaslähtöisessä toiminnassa pyritään tuottamaan palveluita ...
Nuorten tiedot, taidot ja asenteet seksuaaliterveydestä ja päihteistä : erot Sepäse-päivään osallistuneilla ja osallistumattomilla sekä sukupuolten välillä
(2021)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Nuoruuden valinnat ja terveyskäyttäytyminen määrittävät aikuisuuden käyttäytymismalleja ja terveydentilaa, minkä vuoksi nuoret ovat tärkeä terveyden edistämisen kohderyhmä. Nuoruusiässä psykoseksuaalisen kehityksen myötä ...
Sosiodemografiset tekijät, asenteet ja poliittinen kanta erityisruokavalioita selittävinä tekijöinä
(2022)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Erityisruokavaliot ovat osa ruokakulttuuriamme. Ravitsemushoitoa edellyttävien sairauksien yleistyminen on lisännyt terapeuttisten ruokavalioiden käyttöä. Terveystietoisuuden yleistyminen ja lisääntynyt kiinnostus ruokaa ...
Sairaanhoitajien asenteet ja suhtautuminen sähköisiä palveluita kohtaan
(2021)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Digitalisoituvan toimintaympäristön ja sähköisten palvelujen myötä terveydenhuolto on muutoksen edessä, sillä digitalisaatio muuttaa perinteistä tapaa tehdä hoitotyötä. Aiempien tutkimusten mukaan ammattilaisilla on ...
Rintasyöpäseulonnasta jaettava tieto ja mahdollisuus informoituun valintaan seulontaan osallistumisesta
(2022)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
D-vitamiini koronaviruspandemian ehkäisyssä – analyysi Twitterissä esitetyistä näkemyksistä vuosina 2020 – 2021
(2022)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma
Ruoka-avun asiakkaiden elämäntyytyväisyys
(2022)
Pro gradu -tutkielma
Pro gradu -tutkielma